Sušené ovoce

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

Mrazem sušené plátky jahod, které mají zachovanou barvu, tvar i chuť čerstvých jahod, bez jakýchkoliv přidaných stabilizačních látek nebo dochucovadel

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

Velmi výrazná kyselá chuť mochyně je skvělým zážitkem pro všechny gurmánské dobrodruhy.

Rozinky jsou nejuniverzálnější sušené ovoce. Hodí se do kaší, do cereálních směsí či do jogurtu, které krásně osladí. Využijete je při pečení sladkého pečiva a buchet i při...

Jablka vypěstovaná v českých sadech našimi ekofarmáři.

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...